apo-vystoupeni.cz

Skákací boty sedmimílové boty show na skákacích botách vystoupení na skákacích botách skákací chůdy Powerriser představení na skákacích botách - Apo půjčovna skákacích bot srovnání značek skákacích bot - Apo
Aktuality

Opravdové Powerskip, nebo čínská napodobenina?

Mluvil jsem s několika lidmi, kteří si koupili na internetové aukci skákací boty Powerskip za podezřele nízkou cenu. Prodejce ji odůvodňoval skutečností, že se jednalo o předváděcí kus, na který se již nevztahuje záruka. Ovšem POZOR, nejedná se o originální německé skákací boty Powerskip!


Níže uvedené fotky jednoho z kupujících jsem poslal oficiálnímu distributorovi z powerskip.de, který mi odepsal následující: "Toto nejsou námi vyrobené Powerskipy. Jsou to výrobky firmy Bowei Powerwell z Číny. Většinou své produkty nazývají Skyrunners, ale někdy také bohužel Powerskip." Při srovnání fotografií nejvíce bije do očí mimo barvy i odlišné řešení botiček a stupaček. U Powerskipů je bota na kovové podložce, kdežto u kopie je tato "stupačka" plastová.
  1. Skákačky z Aukra: napodobenina
  2. Kopýtko: napodobenina
  3. Originální Powerskip Powerskip

  4. A jak nelegální kopie končí?



    Tak snad Vám článek pomůže vyhnout se nekvalitním výrobkům, které se snaží přiživit na zavedené značce Powerskip. Věřte, že ač uvedené kopie pořídíte za poloviční cenu oproti kvalitním skákacím botám, jejich životnost je zlomková. Rozhodně doporučuji raději si připlatit a těšt se z kvalitních bot i několik let.

    Přeji hodně zdaru při koupi nových skákacích bot.


    Skokům ZDAR!

    Všechny články:

    Padělky skákacích bot
    Jak se naučit na skákacích botách
    Skákací boty Worker
    Jak tvrdé pružiny zvolit
    Výměna kolenního oblouku za Calf- Cuff
    Výměna pružin u skákacích bot

    Mohlo by vás zajímat: Skákací boty- Půjčovna | Levný teambuilding | Poweriser show | Představení maturák | Nabídka promotérů